Η έναρξη της καμπάνιας KissGoodbyeToMS

Previous Next

Με μεγάλη επιτυχία έγινε η εκκίνηση της Ελληνικής καμπάνιας KissGoodbyeToMS την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!.... Η εναρκτήρια εκδήλωση της καμπάνιας συνδυάστηκε με την κοπή της πίτας της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο Συνεδριακό Κέντρο Χαρίκλειας και Ιωάννη Κρασσά στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχαν περισσότερα από 300 μέλη και φίλοι της ΕΕΣΚΠ, μεταξύ των οποίων και αρκετοί προσκεκλημένοι ιατροί και συνεργάτες του Προέδρου της ΕΕΣΚΠ, Καθηγητή Νευρολογίας Αναστάσιου Ωρολογά, Διευθυντή της Α΄ Νευρολογικής Κλινικής του ΑΠΘ.

Ο κ. Ωρολογάς έδωσε το συμβολικό έναυσμα της καμπάνιας με την ευχή για την ολική εξάλειψη της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και επισήμανε το εξωστρεφές στοιχείο της εκστρατείας με το σύνθημα KissGoodbyeToMS. Τόνισε ότι η επιλογή του θέματος με τα "κόκκινα χειλάκια" επιχειρεί να δημιουργήσει μια θετική εντύπωση, ακριβώς έτσι όπως πρέπει να αντιμετωπίζεται η ΠΣ από τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. Παράλληλα, ο κ. Ωρολογάς εξήγησε ότι το εύθυμο αυτό μήνυμα επιχειρεί να αλλάξει την καθιερωμένη εικόνα γύρω από την Πολλαπλή Σκλήρυνση και να ξεπεράσει τις δυσάρεστες σκέψεις που ως συνήθως περιβάλλουν αυτήν την πάθηση.

  • "Πείτε ένα οριστικό αντίο στην Πολλαπλή Σκλήρυνση με ένα φιλί..."

Μ΄ αυτό το μήνυμα, οι καλεσμένοι φόρεσαν τα μπλουζάκια και τα καπελάκια της εκστρατείας και φωτογραφήθηκαν με φόντο τα κόκκινα χρώματα και τα "θερμά" κόκκινα φιλάκια. Ο ενθουσιασμός και η ευχάριστη διάθεση των καλεσμένων της ΕΕΣΚΠ ήταν φανερός και το κέφι συνεχίστηκε με χορό, κρασί και το παραδοσιακό γεύμα μετά την κοπή της πίτας.